Behandelingen

Wat kan ik voor u doen als pedicure

Pedicure behandeling 

Een volledige behandeling begint met het desinfecteren van de voeten, daarna volgt het onderzoeken van de huid en nagels van de voeten,  het op de juiste manier knippen en verzorgen van de nagelomgeving, het polijsten van de nagels, het verwijderen van eelt en het behandelen van likdoorns alsmede het verzorgen van beschadigde en of aangedane nagels en eventuele ingroeiende nagels. De behandeling wordt afgerond met een verzorgende voetcrème. Duur behandeling 45 tot 60 minuten.

Bij de eerste afspraak neem ik uitgebreid de tijd dus dan kunt u daar alvast rekening mee houden .

In de praktijk € 27,50.
Ambulant (bij u thuis) € 30,50  excl. parkeerkosten.

Voeten scrubbehandeling

Goed om de huid te reinigen en te ontdoen van dode huidschilfers. De voeten worden verzorgd met de  Sparkling Scrub van HFL, deze bestaat uit meerdere soorten  natuurlijke scrub korrels waardoor de huid extra goed gereinigd en verzorgd wordt  €4,95

Nagelreparatie

Heeft u een aangedane nagel door trauma , mycose of stootnagel dan is een reparatie met NCM Sculpture clear gel de uitkomst. De nagel ziet er na de behandeling weer als nieuw uit. Bij mycose kunt u gewoon de HFL solution spray blijven gebruiken om de mycose te behandelen. Vanaf €7,50 per nagel bij een pedicure behandeling.*

Handnagels

Omdat veel vooral ouderen het moeilijk vinden om de handnagels te knippen kan ik deze ook voor u doen. Knippen , frezen en  een verzorgende crème. €6,95.

Verwijderen gellak

€3,95 met een freesje wordt de gellak  van de teennagels verwijderd.

U kunt een behandeling aanvragen door telefonisch contact op te nemen met tel. 0620255892 of het formulier in te vullen op de contact pagina.

*behandeling is alleen mogelijk bij een bezoek aan de praktijk.